in my place

Hade en väldigt kort skoldag idag, en lektion i foto och sen var skoldagen slut. Dock när vi skulle gå tillbaka till våran sal efter fotorundan i skolan, så fick vi inte gå igenom expeditionen "för våran egen säkerhet" och fick gå runt byggnaden istället. Fick sedan reda på att någon idiot hade hällt ut en massa bensin och hotat med att bränna ner skolan, mitt på blanka dagen när det finns flera hundra elever där. Polisen fick ju tag på honom och ingenting hände, men det kunde ju blivit riktigt hemskt.
 
Aja, är i alla fall klar med min Alfred Nobel Research, nästan klar med Sociala medier uppsatsen och Hedwig blir hela två år gammal idag! Min lilla plutt!
grattis bebis ♥

one more miracle

Blev varken någon research eller uppsats skrivande, är helt slut i skallen och orkar verkligen inte, allting är bara rörigt och jag har faktiskt tid att göra det imorgon. Har trots allt bara en lektion + mentorstid. Tror jag ska gå och lägga mig och läsa fanfics på mobilen istället för att sitta framför datorn. Hittade föresten världens sorgligaste gifset förut på tumblr, fällde några tårar.
  

soldier on

Väldigt jobbig och väldigt lång dag. Mest jobbig, särskilt när man känner att man försöker men det inte uppskattas och allt blir fel. Vill mest av allt bara gömma mig under täcket och se på Doctor Who, men har inte riktigt tid med det. Ska skriva klart min "uppsats" om sociala medier och åtminstone börja på min research om Alfred Nobel medans jag dunkar Coldplay i högtalarna.
 
bjussar på lite instabilder från sommaren


1. pricken 2. semlan 3. hedwig 4. godis 5. bok 6. monopol 7. bio 8. grönan
9. sfbokhandeln 10. kent 11. ålandsmultron 12. ålandssolnedgång
 

senaste dagarna

1. subway 2. jordgubbar 3. kissen ahmed 4. wreck this journal 5. hockey

light a fire

Sitter och lyssnar på Coldplay, ska se dem om fyra dagar och kan inte riktigt fatta det. Seriöst.

Igår var jag hos Julia och såg skräckfilm och snackade en massa med mitt fina gäng, mamma släpade även iväg mig på Nora marken och i fredags var jag i Örebro och gjorde mig själv lite fattigare. Köpte byxor, tisha, linnen, halsduk, kalender och MAT.
 
Men nu ska jag klä på mig och dra iväg på hockey, laddar nog upp lite instabilder från dagarna som gått sedan om jag kan lista ut hur man infogar bilder på internet på den här skiten.... Eh. Designen ska fixa också, tog bara en gammal stilmall osv för fick damp på den andra.

Välkommen till min nya blogg!

Hej. Har en ny blogg. Igen. Som ingen kommer läsa men ÄNDÅ hej. Mer för min egen skull. Skulle egentligen skaffa blogspot, men ville ha den här url:en och den var ju självklart upptagen av någon jävel som inte skrivit på hundra år och dagar :( Aja. Hej.


RSS 2.0